Στα μαγευτικά Χανιά

Το Villa Elizea βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα μέρη του νομού Χανίων, στον Κάτω Σταλό. Η εξαιρετική τοποθεσία και το υπέροχο περιβάλλον αποτελούν έναν ελκυστικότατο προορισμό για την περιοχή των Χανίων.

Η μικρή απόσταση της περιοχής του Κάτω Σταλού από τα Χανιά αλλά και γενικά των τοποθεσιών που είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε στα πανέμορφα Χανιά είναι από τα βασικά προτερήματα των ενοικιαζομένων δωματίων Villa Elizea, καθιστώντας αυτά σαν την απόλυτη βάση για τις περιηγήσεις σας στο νομό Χανίων με τις πλούσιες παραδόσεις, τα αξιοθέατα αλλά και τη μοναδική φύση.

Για τη διευκόλυνση των ξένων τουριστών υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας σε διάφορες γλώσσες(αγγλικά ιταλικά ισπανικά και σλάβικες γλώσσες).

Στην γύρω περιοχή και σε πολύ κοντινή απόσταση θα βρείτε ταβέρνες, καφετέριες, κέντρα διασκέδσης, super market, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, μηχανάκια ΑΤΜ Τραπεζών, στάση λεωφορείων για όλους τους προορισμούς και την πόλη των Χανίων που είναι 6 χλμ και του Πλατανιά που απέχει μόλις 4 χλμ.

Πρόσβαση
Η πρόσβαση στα ενοικιαζόμενα δωμάτια- studios Villa Elizea είναι πολύ εύκολη μέσω του άνετου υπάρχοντος οδικού δικτύου.

Περίοδος λειτουργίας- Κατηγορία
Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια- studios Villa Elizea είναι ανοικτά όλο το χρόνο προσφέροντας την εξαιρετική φιλοξενία τους στις διακοπές σας, ή τις μικρές αποδράσεις σας. Ανήκουν στην κατηγορία (3 κλειδιά).
Αριθμός Αδείας ΕΟΤ 8704
MHTE: 10 42 K 13 3K 00614 0 0

Αν ο προορισμός σας είναι τα Χανιά επιλέξτε τα ενοικιαζόμενα δωμάτια- studios Villa Elizea, για την διαμονή σας και περάστε όμορφα, ήσυχα και αξέχαστα.